![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Strinjam se zgornji postom, slovenska kvazi jasnovidna srenja resnici na ljubo tu gre za Nategovanje, ker lažejo in nategujejo za denar. Na koncu pa odkriješ te laži in zmote, s katerimi so te fopale sam in to boli. Resnično boli Tudi mene je. Strinjam s tabo gostja zgoraj, a za bolečino in zlom, ko odkriješ bi bilo fino, to ni razvedrilo in zabava. Tudi jaz mislim, da bi bilo dobro, da bi obstajal način, da se jim lahko zahvališ ali pa grajaš ali kar koli druga, kar bi bilo opozorilo za to nategunstvo. Se pridružujem samo tako?
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ce ste mentalno tako nedozorele,da (predvidevam)kot odrasel clovek trdno verjame v vsako napoved,potem potrebujete psihiatra.Se 1x:razvedrilo in zabava.Poglej,pod kaksno kategorijo imajo "vedezevalke" oznaceno svojo dejavnost.In ja,spada med razvedrilo in zabavo.Ne vem,kaj komu ni jasno.Napovedi se drzite kot pijanec plota.Potem pa ste psihicne razvaline,ker butare vse verjamete.Kako furate vsakdanje zivljenje,stres,vzpone,padce,tragedije,smrt? Tu pa piskate,ker dobite napacno napoved.Ne klicat,pa ne bo jokanja.Saj pa se sami odlocate,nihce drug vam ne kroji zivljenja. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se bi kar strinjala. Nevem zakaj bi nam ravno one krojile lajf. In ko vidm kak so osabne in vzvisene povrhu vsega,te mine.
Edino kar ne zastopim je, zakaj dajo potem kao neko napoved in nam recejo da tako bo. Zakaj zabetonirajo napoved ko pa same trdijo,da je usoda v nasih rokah? To pac ne gre skupi. Sam vprasam. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja o je to
Vprašaš in ti napoved in zacementira kot sveto resnico. Zakaj ji ne bi verjel če se pa poveličuje do nebes in kaj resnico ugotoviš, ko v mestu osebo za katero sprašuješ vidiš v objemu druge halo. Usoda nikakor ni samo v tvojih rokah v čigavih je še bi pa morale videti a ni tako |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja saj pa je bilo že x krat na tem forumu ugotovleno, da pač vsaka vedeževalka ne sede vsakemu- imamo tu dosti kritik, je pa tudi dosti pohval za vedeževalke. tak da je tudi od ne vem od čega odvisno, da ti ena vidi, druga pa ne. Če imaš srečo da trofiš ta pravo si zadovolna, če pa ne si seveda jezna da boli. tak je pač v tej dejavnosti in nobena ne sili koga, da kliče ali hodi k njej.
|
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Samo kakšno škodo ti lahko naredi napoved. Poznam primere ko so srečno poročene in pač se zgodi, da se skrega s tipom(vsak se kdaj), ok kliče, vpraša šlogarco i in ona ji poda oz.zabetonira, da se bo ločla, da bo srečna in našla neko hudo veliko ljubav. Pol je boljše da taka punca kr takoj prekine ane, če pa vedeževalke vse vidjo. One pa rečejo, da je odločitev posameznika, kako se bo odločil. Meni čist mim vse skup.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne bom se ti trudila dopovedovati, ker se mi zdi da nima smisla. Upaš pokličeš, ne kar tako ali za zabavo, ko si na tleh in upaš, upaš, ker ti reče bodi potrpežljiv in kaj je na koncu tega čakanja, razočaranje, ker ti je nekdo dajal lažno upanje hvalo toliko na to temo več se ti ne bom trudila dopovedati, ker se nesplača
. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ti si pa fenomen,res.Tak način razmišljanja je pa popolni kretenizem in idiotizem.Da sploh napišeš tako bedarijo,Bog pomagaj.Kako lahko imaš razmerje,zakon,odnos,ce ga nisi sposoben vzdrževati.In ti boš verjela vedeževalki,desca pa nogirala.VKLOPI MOŽGANE. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Halo vsak je dolžan svoje delo opravljat častno n vestno, če mi reče vidim vaju skupaj samo potrpežljiva bodi, ona pa ne vidi niti to da je že z drugo, je to še veliko več kot kreten od jasnovidke halo
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ti si zblojena. Tebi ni pomoci,definitivno ne.A ti bo vedezevalka resevala partnerstvo in druzinsko zivljenje,ker ga sama nisi sposobna?Adijo si. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Halo?Ce zivis s tipom,pa menda ves,kako tiktaka.Castno in vestno?RAZVEDRILO IN ZABAVA Kot da gres v kino ali lunapark. Zakaj vse verjamete?Ni mi jasno.So vedezevalke,ki obvladajo.Enim vidijo v nulo,drugim ne.Zakaj je tako?Ne ve nihce.Meni na primer je lahko Stefka vrhunska,tebi ne. Kfo bi to vedel?Nihce. |
||
![]() ![]() |
||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
HAHAHAHAHAHA!!!! "Mentalno dozorele", je rekla mentalna motenka, ki že "več desetletij" hlasta za vedeževalkami in pogoltne vsako njihovo sranje in jim RAJE PLAČA, KOT DA ZASTONJ FALIJO, potem pa druge sprašuje, kaj jim ni jasno, hahaha! Za bruhnit od smeha! Sama ne zna normalno živeti, če ne leti za vsak drek k vedeževalki, potem bo pa drugim solila pamet, kako so "nezrele"???! Pa to ne moreš verjet, kako globoko se v psiho zažre bipolarna motnja!!! |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |