Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gost
Gost |
Objavljeno: 19/Avgust/2020 ob 09:23 | |
mENI ONA VSE MIMO. skos je zatrjevalaa neki pa sploh ni blo. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Avgust/2020 ob 18:09 | |
Pismo,men pa v nulo.Ko sem bila pri njej,sicer že nekaj let nazaj,mi je bluzila v tri dni,sem komaj čakala,da spokam.Potem sem skontala njene napovedi in je imela prav. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 20/Avgust/2020 ob 08:07 | |
Dajte spucat ta forum no,admin,a ste pozabili,očitno je ta forum utonil v pizabo.Pa menda niste tako nesposobni,da ne morete foruma spucati od vseh teh virusov.in nadležne psihične bolnice.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 21/Avgust/2020 ob 14:31 | |
Hja, administrator je verjetno na dopustu, pa verjetno tudi šlogarce, ki jih ni na forumu zdaj, si zaslužijo dopust po težkem delu, ki ga opravljajo.
Administrator bo po dopustu upajmo lahko spucal spame, dvomim pa da bo lahko spucal nadležne psihične bolnice, saj ni doktor psihiater. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Avgust/2020 ob 13:44 | |
Je bil kdo na osebnem obisku pri Maruški?Je slučajno komu zgrešila?
|
||
IP shranjen | ||
Administrator
Administrator Član od: 30/Marec/2001 Država: Slovenija Tukaj: Ni tukaj Objave: 7363 |
Objavljeno: 30/Avgust/2020 ob 23:02 | |
Forum je žrtev spama. Razlog je predvsem v tem, da dopuščamo tudi objavo gostom. Sedaj bomo pogosteje spremljali forum. Če se z ustaljenimi metodami spama ne bo dalo preprečiti, bomo preprečili objavo gostom.
|
||
IP shranjen | ||
Mateja
Gost |
Objavljeno: 01/September/2020 ob 14:49 | |
Punce jaz sem po naključju na 090 41 13 našla Ano njeni odgovori fenomenalni, me zanimajo Vaše izkušnje je katera že klicala?
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/September/2020 ob 09:25 | |
Mateja tudi ja sem za eno kratko vprašanje poklicala Ano na komercialno pa sem fascinirana.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/September/2020 ob 23:35 | |
Admin pa zmaga s tem njegovim postom.Forum je zrtev spama?Leto 2020 je,vsak bumbar bi znal namestiti ustrezen program za zascito pred spami.Obstaja milijon forumov,pa nisem nikjer zasledila spamov,edino tukaj. Plus,total mimo izjava,kar se tice gostov.Registriran ali ne,sploh ne igra vloge.Admin,raje polagaj ploscice,ker racunalnistvo vec kot ocitno ti tvoja mocna stran.Upam,da nisem rekla prehitro,ampak upam,da ti je vsaj uspelo blokirati Gost.jo. Bi bilo dobro,da bi admin veckrat pigledal na forum,ni ravno prijetno,da nekdo s svojo boleznijo terorizira cel forum. Gledano realno,ta forum je ali pa bo kmalu utonil v pozabo. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 09/September/2020 ob 10:32 | |
Je bil kdo zadnje čase v kontaktu z Maruško?
|
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 12/September/2020 ob 15:59 | |
PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Se vidi, kako prizadete možgane imaš, ki so tudi vzrok tvoje zasvojenosti z vedeževanjem!!! Misliš, da če boš rekla besedo, se bo pa puf!, kar uresničilo, a??!! Tako pravljično mišljenje imajo samo otroci in duševno prizadete osebe!!! Ti si duševno prizadeta, zato pa tako hlastaš za šlogarcami!!! Misliš, da če ti bo šlogarca rekla, se bo pa kar uresničilo, hahaha, kakšne beden lajf moraš to imet, da ti nič ne rata drugače kot tako, da samo sebe prepričuješ!!! Za v pojstlo pa še zmeraj nimaš nikogar, da te povalja, a ne, hahaha!!! Zato pa taka panika in klicarjenje šlogarc dan na dan! Kot da ti bodo one v pojstlo pripeljale trde tiče, hahaha! Ja, ja, tako to je, če spodaj nimaš kaj dat vase! Potem so pa šlogarce zadnja rešilna bilka. Pravzaprav imaš srečo, da imaš tako defektne možgane, da tako obsedeno verjameš v to šlogarijo. Očitno ti to nadomestuje orgazme, hahahaha!!! |
||
IP shranjen | ||
Administrator
Administrator Član od: 30/Marec/2001 Država: Slovenija Tukaj: Ni tukaj Objave: 7363 |
Objavljeno: 18/Oktober/2020 ob 08:42 | |
Uporabnikom foruma se opravičujemo zaradi spama. Očitno spammerji vedno najdejo pot kljub blokiranemu velikemu številu ip-jev, da smetijo forum s spamom.
Teh težav nimamo le mi. Tudi Slovenske novice imajo v delu za komentarje na praktično vseh člankih spam z neprimerno vsebino. To pa zato, ker uporabljajo Facebook platformo, ki to očitno dopušča zaradi slabih moderatorjev Facebooka v Sloveniji. Na forumu smo za čim enostavnejši dostop omogočili pisanje tudi gostom foruma brez predhodne prijave. To je spammerjem olajšalo smetenje. Odslej bomo gostom preprečili objavo. Za objavo je odslej potrebna najprej registracija, nato pa predhodna prijava. Žal nam je, da je zaradi brezobzirnih ljudi potrebno delati tovrstne omejitve. Upamo tudi, da smo ves neprimeren spam odstranili. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |