Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2018 ob 12:12
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Jaz sem preprosto vse preklicala in čedalje več mislim da je to samo stvar možnosti, bodimo realni, za eno odločitev je zmer 50 % 50.

Ne pravim da ni pravih jasnovidcev ali vedeževalcev ali whatever ampak tudi vem da določene
ženske na linijah tudi delajo za erotične strani...

To itak.Sem ze pred casom pisala o tem,mislim,da je iz MB.Oboje,tako vedezevanje kot hotline.Cist ok,ce so le vedezevalke na svojih linijah in druge bejbe za hotline na drugih.

Imam kolegico, ki je dobila takrat možnost zaposlitve (da se ne motimo, ni nobena vedeževalka) in so ji ponudili vedeževanje, hotline ali oboje. Sem ostala kr mal šokirana...
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2018 ob 12:24
Placa pa par sto evrov.Hvala lepa.Jih tut iscejo po studentskih servisih.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2018 ob 19:16
Se kaksne izkusnje z Bojanom? Meni je zadel na podrocju sluzbe, za ljubezen je pa na dolgi rok, tako da ne vem. Sicer za sluzbo je pravilno napovedal, za ljubezen pa bomo vidli, sem neopredeljena.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2018 ob 19:34
Sam a ni zanimivo k skor vsi zadenejo za sluzbo.. ljubezen pa.. eh.
Lana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Lana Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2018 ob 21:58
A je kdo govoru z vedezevalko Marijo? 090 linija.. Morm rect d je kr konkretna.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 09:25
Kdo pa je Marija in na kateri številki dela?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 09:43
Ali kdo ve koliko računa Lejla za napoved in svinec? Ima kdo izkušnje z njo?
Aja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Aja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 11:15

090 30 54. Poklicala sem jo in je kr zanimivo vse sama razložila, morda ena informacija ali dve. Čakam na napoved.

Lejlo sem dobila po telefonu vendar se mi je osebno zdelo bolj kot dajanje nasvetov kot dejanska napoved...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 11:16

Ali kdo ve koliko računa Lejla za napoved in svinec? Ima kdo izkušnje z njo?

Preberi malo za nazaj,na tem forumu je ze nekaj napisano.Jaz sem bila,men se ne da vedno isto pisat.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 20:24
Mi lahko prosim kdo iz izkušenj pove, kdaj je najlažje dobiti Bojana. Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2018 ob 22:20
Evo,bila sem ze pred casom pri Lejli,rekla je eno specificno stvar v zvezi z mojimi financami.Ta teden se je nekaj zgodilo,ko sem se spomnila na to,kar je rekla.Se mi je dogajalo ze prej,ampak zdaj sem si prevrtela cas v glavi nazaj in je imela prav glede tega,kar je rekla.Selena glede financ cist kontra,vse mimo.Se je obrnilo v pozitivno smer.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2018 ob 13:04
Originalno objavil(-a) Aja

090 30 54. Poklicala sem jo in je kr zanimivo vse sama razložila, morda ena informacija ali dve. Čakam na napoved.

Lejlo sem dobila po telefonu vendar se mi je osebno zdelo bolj kot dajanje nasvetov kot dejanska napoved...

Tut jaz sem bila pri Lejli,neki nasveti in trobezljanje meni ne sedejo.Ampak nasvete mi je dala zato,ker je videla dolocene stvari v kartah in svincu.Men je bila top,dala napoved,kot sem rekla,so me motili njeni"nasveti"in kaj vse naj naredim.Sem ji vedno nekako rekla kontra,tako da zdaj vem,zakaj mi je rekla,delaj to in to,naredi to in to.Je imela cist prav,ker jaz vedno naredim po svoje in potem dobim po buci.Vcasih se splaca poslusat in lazje prebrodis probkene.Zdaj razumem,zakaj.Ker je videla.Se posebej mi je rekla za ljubezen.Ce bi naredila kot vedno,bi bilo slabse in bi zopet jokcala.ZATO mi je svetovala tut glede ene moske osebe,ki mi je ze leta dobesedno zrla zivce in psihicno ubijala.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide