![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Imam kolegico, ki je dobila takrat možnost zaposlitve (da se ne motimo, ni nobena vedeževalka) in so ji ponudili vedeževanje, hotline ali oboje. Sem ostala kr mal šokirana... |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Placa pa par sto evrov.Hvala lepa.Jih tut iscejo po studentskih servisih.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se kaksne izkusnje z Bojanom? Meni je zadel na podrocju sluzbe, za ljubezen je pa na dolgi rok, tako da ne vem. Sicer za sluzbo je pravilno napovedal, za ljubezen pa bomo vidli, sem neopredeljena.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sam a ni zanimivo k skor vsi zadenejo za sluzbo.. ljubezen pa.. eh.
|
||
![]() ![]() |
||
Lana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
A je kdo govoru z vedezevalko Marijo? 090 linija.. Morm rect d je kr konkretna.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kdo pa je Marija in na kateri številki dela?
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ali kdo ve koliko računa Lejla za napoved in svinec? Ima kdo izkušnje z njo?
|
||
![]() ![]() |
||
Aja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
090 30 54. Poklicala sem jo in je kr zanimivo vse sama razložila, morda ena informacija ali dve. Čakam na napoved. Lejlo sem dobila po telefonu vendar se mi je osebno zdelo bolj kot dajanje nasvetov kot dejanska napoved... |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Preberi malo za nazaj,na tem forumu je ze nekaj napisano.Jaz sem bila,men se ne da vedno isto pisat. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mi lahko prosim kdo iz izkušenj pove, kdaj je najlažje dobiti Bojana. Hvala
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Evo,bila sem ze pred casom pri Lejli,rekla je eno specificno stvar v zvezi z mojimi financami.Ta teden se je nekaj zgodilo,ko sem se spomnila na to,kar je rekla.Se mi je dogajalo ze prej,ampak zdaj sem si prevrtela cas v glavi nazaj in je imela prav glede tega,kar je rekla.Selena glede financ cist kontra,vse mimo.Se je obrnilo v pozitivno smer.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Tut jaz sem bila pri Lejli,neki nasveti in trobezljanje meni ne sedejo.Ampak nasvete mi je dala zato,ker je videla dolocene stvari v kartah in svincu.Men je bila top,dala napoved,kot sem rekla,so me motili njeni"nasveti"in kaj vse naj naredim.Sem ji vedno nekako rekla kontra,tako da zdaj vem,zakaj mi je rekla,delaj to in to,naredi to in to.Je imela cist prav,ker jaz vedno naredim po svoje in potem dobim po buci.Vcasih se splaca poslusat in lazje prebrodis probkene.Zdaj razumem,zakaj.Ker je videla.Se posebej mi je rekla za ljubezen.Ce bi naredila kot vedno,bi bilo slabse in bi zopet jokcala.ZATO mi je svetovala tut glede ene moske osebe,ki mi je ze leta dobesedno zrla zivce in psihicno ubijala. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |