![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne vem zakaj;ampak te kao vedezevalke iz nekih astrohis in kozmike in te jajce,to meni ne sede. Cutim ful odpor,ze ko jih vidim na tv in ko krilijo z rokami,preklopim v sekundi Negledljivo.Ne zdijo se mi pristne vse sfejkano,zakupijo program,tu je samo denar v igri,nic drugega.
|
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mislim da nismo slovenisti, da bi iskali slovnične napake. Verjetno se je zatipkala, mobiteli pa hitri prsti. Slaba si ti, ker se vpikuješ v take brezvezne reči. In vsaj ena realna ki pove. Tud sama sem v tej skupini in je top! Si gledamo zastonj ves čas in do zdj se mi je neki malega že uresničilo. ![]() |
||
![]() ![]() |
||
Gostja21
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Javljam, da se je meni uresničilo dosti od tiste, ki je tle z nihalom zastonj gledla pred časom. Sem si misla da naklada takrat, ker mi nekak ni do teh nihal, ma je mela prav. nE VEM PA KOLKO MA ZDJ ČE MA CENO AL NE.
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kok pa ma ta gospa kontakt?
Ma kasn email al kaj? pol vsaj kej več povej pismo |
||
![]() ![]() |
||
Talia
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ali je bil kdo pri Zlatki Muller iz Slovenjskih Konjic¨?
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Tole Zlatko sem poguglala in prebrala o njej,je bilo nekaj intervjujev v nekih revijah,pa poslusala sem tudi posnetke,ko je gostovala v neki oddaji.Ne se hecat no.Meni je absurd,kar sem prebrala in slisala Nabija in nabija,govori,a ne pove nic konkretnega,same neke prazne besede,po domace povedano"brez riti in glave".
Vse govori neke splosne stvari,nic konkretnega,govori to,kar ze vsi vemo.Na primer,govorila je o politiki.Govorila je stvari,ki so vsesplosno znane vsem. Ne zna povedat nic novega.Mene ni prepricala. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nakladacica. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
A pozna mogoče kdo kakšne dobre vedeževalke/jasnovidke na obali?
Mislm vse ste centrirane LJ, MB hehe :))) |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Dobre???To je relativno.Kje pa pise,da so dobre v LJ in MB. So omenjene z vseh koncev SLO,Zorica MS,Ziba Menges,Darinka Vuzenica,Jelka Zalec,Maricka Zalec,Misa Litija,Cvetka,Joka,Eva,primorski konc. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Božena - hvala za priporočilo. Tale Uroš Vid je pa res car. Ful zadene.
Probajte je na facebooku. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz nimam fb.Torej je kontakt mozen samo tam,nima nobenga telefona al kako?
|
||
![]() ![]() |
||
go
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne vem, jaz sem ga našla na FB. Prosi koga, ki ima FB ali kaj takega.
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |