![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mene zanima ali je bil kdo pri Vlatki z obale? Kakšne so vase izkušnje z njo?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ce mislis tisto,ki je pricala na sodiscu,mislim da je z Dekanov,nisem ziher.... v glavnem,to je samo moje mnenje.Brala sem tudi druge forume in je ogromno objavljala.Vecje hudobije,vulgarnosti in nekulture se nisem videla,res ne.Mal pobrskaj.Ozmerjanje na najbolj primitiven nacin drugih forumasev,zaljenje,v glavnem jatadtrofa od zenske.Kulture obnasanja nima,po moje se se najbolj pijani deci v gostilni ne pogovarjajo na takem(nizkem)nivoju. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bila pri Vlatki v mesecu maju ...ženska pojma nima da o kakšni jasnovidnosti ni ne duha ne sluha tudi sedanjost mi je zgrešila...in res škoda besed.
Je ne priporočam |
|
![]() ![]() |
|
Gostja21
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nihalopovej@gmail.com Spraševala sem za določenega človeka pa mi ga je v nulo opisala kar tako preko intuicije, povedla sam ime. Pa tud v karte gleda. Takrat ni mela cene. Zdj pa ne vem kok ma. Najboljše da ji pišeš.Lp |
|
![]() ![]() |
|
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Po dolgem času ponovno berem ta forum, ki pa sedaj po obsegu ni primerljiv, mislim na brisanje prispevkov.
V vseh letih sem spoznala, da so mi resnično pravilno napovedale (tam okoli 80 %) samo stare tetke, ki so gledale na kavno usedlino. To so bile ženske, katerih glas je šel od ust do ust, vse ostalo pa je bilo zgolj trženje denarja na obupanih ljudeh. |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Se strinjam z zadnjim postom. Res je temu tako. Samo trženje na naivnih in že tako ubogih ljudeh. A karma ne prizanaša.Vsaka palica ima dva konca.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni so do sedaj pravilno napovedale Maruška, Sara, Maja - Karte Pravijo.
Selena in Bojan sta me sicer navdušila, kar se tiče opisa trenutnega stanja, a se razpletlo ni po napovedi. In pa preko maila sem kontaktirala še Niky, ki je tudi pravilno opisala sedanje stanje, a se je razpletlo drugače. |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni pa Maja vse mimo. Sem jo sprasevala za bivsega in njegovo bivso ali bosta skupaj ker je zarad nje mene odzagal je rekla ona da vidi konec da nista vec povezana oz.da je izpeto.no onadva pa pricakujeta otroka in sta ponovno v vezi tako da mimo cist. Zdj me pa matra ena zadeva povezana s financami in sicer se gre, ali bom pravocasno oddala en dokument da nebo treba placati visokega zneska. Ni pa od mene povsem odvisno. Kdo bi res dobro znal to pogledat?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ma daj no,lepo te prosim,kaksne pa pises.A ti zivis v srednjem veku?Zivimo v dobi elektronike in vse info dobis na netu.Torej kaj pocnes na tem forumu?Torej po tvojem naj se derem po mestu,kje je kaksna mamca,da mi pogleda v kofe?Daj zresni se no.Obstajajo tudi karte,svinec in fizol in drugi pripomocki,samo prava oseba jih mora znat obvladat.Je pa tut va 090 nekaj dobrih.Ce pa tebi odgovarjajo kofetarce,cist ok,ampak naj ostane to tvoje mnenje.Poskusi razsirit obzorja.Ce pa si naletela na same slabe,pa te razumem,da ti bolj sede kofe. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nisem še preiskusila vedeževalko ki uporabi fižol. Ali ima kdo izkušnje z fižolom?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A ste kdaj razmišljale da mogoče naše misli tud mal vplivajo na rezultat? Veliko stvari, k se nisem tok obremenjevala so se zmeraj uresničle, medtem k to kar mi je blo res pri srcu al z zamakom al malček drgač.. Nevem.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A ti mal prevec gledas TLC in oddaje,kjer lahko s pomocjo misli ukrivljajo vilice itd?Taka carica po moje nisi.Una Teresa z blond celado je pa fejk,BTW. |
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |