![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Glede Urosa Vida..vecjega soncka se ne... povedal realno tako kot je..in ne sili v odlocitve. Sem ga vprasala ce dela tudi osebno pa je odg.da ne. Preko fb gleda brezplacno kdaj pa.kdaj mu kdo poslje po lastni presoji. Meni je 3c gledal in vsakic lahko recem da videl zelo dobro. In ze to da nima cene in fa je pripravljen vsakemu zastonj pogledat laze na to da je clovek s srcem in duso. Ko primerjam s kakimi kvazi slogarcami ki gledajo samona denar se zamislim.
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
*kaze ne laze se oproscam hitri prsti pa male tipke
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ko sem bila jaz pri Urosu Vidu, sem se naročila prek maila, ki mislim, da je še vedno aktualen (uvid.uros@gmail.com) |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Katera skupina je to na fb, da dobim Uroša Vida? Hvala
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jooooj,neverjetno,cist slucajno pokukam na forum in vidim njegov mejl!!!!!!!Hvaaaalaaaa.ZLATA SI,SEM TI FUUUUUUL HVALEZNA!!!!!!! Macka,iskrena hvala. ![]() |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Upam,da ni nic narobe,sem tut jz poslala mejl Urosu.Kako dolgo ponavadi cakate na odgovor in koliko vprasanj mu postavite na fb,eno ali vec.In kaksne podatke potrebuje in v kaj gleda,v karte tarot al ciganke.hvala
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Gost to je ta skupina v kateri odgovarja Uroš Vid
www.facebook.com/groups/1784133661887828/?ref=group_header |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Torej je ta Uros Vid taprav,sem zasledila,da se pojavlja nek drug Uros,ki naj bi bil na vozicku.Da vem,kateri je pravi.
Ta skupina,ki je na fb,a obstaja se kdo drug,al je samo Uros popularen? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz sem pisala Urošu Vidu na mail. V treh dneh sem dobila odgovor - dečko obvlada ;) Tako me še nobeden ni prebral.
|
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
gostja,kakšne podatke rabi Uroš
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zlo kul,da ti sede,ampak poskusaj jemati z rezervo,ocitno se nimas toliko izkusenj.V treh dneh oziroma v tako kratkem casu se ne mores vedeti.Pravilna preteklost in sedanjost in ce te "prebere" kot te ni se nihce ni merilo,da je napoved za prihodnost pravilna.Iskreno povem.Sem bila pri mnogih,ki so v nulo videli vse,kar je mozno,itak,da sem bila ful navdusena,ampak napoved za prihodnost pa je bila zal mimo.No,potem sem pristala na realnih tleh.In ni bilo prijetno.Razocaranje,zalost,jok,neprespane noci,... |
||
![]() ![]() |
||
sama lepota
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
mail od urosa vida pa je? hvala
koliko racuna 🤷♀😂 |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |