![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nič ni narobe z reklamo, narobe je z zagotavljanjem kakovosti za storitve. če se reklamira nekdo s štarcuno in reklamira izdelke v njej, za denar zagotavlja tisti izdelek in njegovo kakovost, uporabno vrednost. Od teh pa nihče ne zagotavlja kakovosti- resničnosti njihovih napovedi - še nihče ni vrnil denarja, če oz. bolje rečeno, ko se niso napovedi uresničile. računajo pa seveda mastno. tu je ta bistvena razlika |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A te kdo sili,da gres v trgovino in k vedezevalkam?To spada pod rubriko zabava in razvedrilo.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
npr. bowling in podobne stvari so tudi zabava in razvedrilo, pa bazen itd. -, nič od tega ni zastonj. če za to računajo morajo to kupcu zagotoviti... pri vedeževalcih pa tega ni.
Ni pomembno kdo koga sili ali ne - titemu, ki računajo, morajo zagotoviti to kar so mu prodali - tako na bazenu (npr. ) kot tudi vedeževalec bi moral. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A lahko nehate filozofirat in bit pametni ko strela...po vsem svetu je isto,a lahko debatiramo o vedezevanju in gremo naprej,ker ne bo nihce nic spremenil.Brezveze jokat in pisat romane z nekimi forami.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Imaš kar prav. Če koga mika naj gre k šlogarci in za njeno delo pošteno plača. Ker pač vsaka šlogarca vsakomur ne sede, pač ni medsebojne energije ali nista kompatibilna. Potem ni druge, kot nabirati kilometrino in najti tisto vedeževalko, ki bo tudi prav vidla.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaj pa novega z to Deo?
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zdravo. Prosila bi vas za pomoc. Pred nekje 12 leti sem bila pri eni vedezevalki na taboru v mariboru mislom da magdalenska ulica nisem 100% ampak res vec nevem katera je to. Ve slucajno katera za katero se gre? Hvala in lp!
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Obstaja kaksna vedezevalka v Zagorju ob Savi,Trbovljah ali Hrastniku?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bil kdo pri Lejli Brezovica
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ja, bila. Ne vem sicer ali se bo uresničila napoved in ali bo ta svinec res pomagal... sem pa bila zadovoljna in ni mi žal da sem šla...
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Torej si imela eno ciscenje dovolj?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ne 3x sem šla k njej; 3x po 3 svince...Pred tednom sem bila zadnjič in zaenkrat ne vidim še spremembe....
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |