Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 18:13
Vredu. Das roke na neko napravo in ti vse pokaze. In morem rect da vse kar je rekla je bilo res. Zdaj pa hodim na bioresonanco in morem rect da se stanje te cakre in vsega izboljsuje. Opazam v zivljenju da se mi vse izboljsuje. Nisem pa se koncala z terapijo tak da porocam ko bo konec.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 18:44
Originalno objavil(-a)

Vredu. Das roke na neko napravo in ti vse pokaze. In morem rect da vse kar je rekla je bilo res. Zdaj pa hodim na bioresonanco in morem rect da se stanje te cakre in vsega izboljsuje. Opazam v zivljenju da se mi vse izboljsuje. Nisem pa se koncala z terapijo tak da porocam ko bo konec.

Kolk si do zdaj placala,sorry,ce prevec vprasam.A to verjetno ona doloci,kaksne terapije potrebujes,a vedezuje tudi al ma samo te aparature?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 19:29
Jaz sem placala 60 ker sem rekla da nak nekak kombinira to za cakre in svetovanje. Drugace mislim da je samo za cakre 30. Je mi tudi na nek nacin vedezevala kaj mi kaze za prihodnost. Ampak je tudi rekla da pove kaj vidi in da marsikaj se ni razvidno ker se bom se jaz spremenila. Ima tudi angelske karte. Pomoje najboljse da ji pises in da vidis ce ti odgovarja kak dela in kaj priblizno lahko pricakujes.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Avgust/2018 ob 13:29
Originalno objavil(-a) Gost

Malo pregledujem pa vidim da dosti omenjate bojana..prosim za izkusnje ali se vam je realno uresnicilo kaj od bojana??1hvala

Veliko časovnega zamika, vendar se je napoved urenicila. Zamika je pa bilo 4-5 mesecev.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/Avgust/2018 ob 14:32
Originalno objavil(-a) Gostja

Malo pregledujem pa vidim da dosti omenjate bojana..prosim za izkusnje ali se vam je realno uresnicilo kaj od bojana??1hvala

Veliko časovnega zamika, vendar se je napoved urenicila. Zamika je pa bilo 4-5 mesecev.
hvala nikakor ga ne dobim...ali morda kdo ve kdaj se ga dobi
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Avgust/2018 ob 16:30

hvala nikakor ga ne dobim...ali morda kdo ve kdaj se ga dobi

Kje imas pamet,punca?Mal samostojnosti ti ne bi skodilo.Pismo,si k mal otrok brez cuclja.Poklici in vztrajaj.Mislim,kako pa naj kdo ve,kje je in kaj dela.Jaz sem ga klicala ene dvakrat,sem ga enkrat dobila prec zjutraj,drugic pa ful pozno.Pac probi in klici,kaj ti naj clovek rece.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Avgust/2018 ob 21:47
Absolutno se strinjam z zgornjim postom.Ni mi jasno,da so nekateri tako nesamostojni in nebogljeni,da ne znate oziroma ne zmorete in niste sposobne poklicat nekega vedezevalca.Kako potem furate lajf in odnos??Vsi imamo probleme,ampak vcasih se cudim,kako lahko neka bejba gura odnos s tipom,ce ni sposobna poklicat enega Bojana?
Gurdz
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gurdz Odgovorbullet Objavljeno: 18/Avgust/2018 ob 17:38
Živjo,

mene pa zanima če ima nekdo kontakt od jasnovidca Bojana? Res bi se veselil kontaktne številke.

Lep pozdrav, Amar
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Avgust/2018 ob 22:58
Men Bojan ni zadel žal... Rekel je da se bom razšla z bivšim, brez nobenega kontakta in evo, še zmer je tu. Nek nov moški na vidiku pred enim mescem, nikjer ga ni, pa sem dost socialna drgač.

Nevem, če vam pomaga ok..
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 05:51

Men Bojan ni zadel žal... Rekel je da se bom razšla z bivšim, brez nobenega kontakta in evo, še zmer je tu. Nek nov moški na vidiku pred enim mescem, nikjer ga ni, pa sem dost socialna drgač.

Ufff grozna napoved.Ampak nocem te jeziti,vem,kako hude so napovedi,sploh kar se tice ljubezni......casovno ni nujno,da vedno vse drzi.Kaj ce se casovno ni prislo do tega.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 08:10
Originalno objavil(-a) gostja

Ufff grozna napoved.Ampak nocem te jeziti,vem,kako hude so napovedi,sploh kar se tice ljubezni......casovno ni nujno,da vedno vse drzi.Kaj ce se casovno ni prislo do tega.

iskreno ne želim, da se ti to uresnici, sigurno ne. Meni je tudi napovedal konec pred 2 leti in je bilo časovnega zamika 1 leto, vendar se je konec vseeno zgodil.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 09:22
Ce je z enim letnim zamikom to zame ni napoved samo preprosto nakljucje... Tako da zal.

Cisto je falil mojo situacijo tako da roko na srce... Te 090 linije so sam nateg, zaupam samo osebi ki res dela to iz srca in daru, teh gor ni pa sem jih preklicala k mona k evo, niti sama nevem zakaj.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide