Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 13:05
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a)

Kdaj ste nazadnje dobile bojana? Klicem ga ze 1 teden par x na dan in vedno nedosegljiva

Meni se je javil vceraj proti veceru.
in kaksne so vase izkusnje z bojanom..

A ti se salis?????????
Komu pa se da stokrat pisat vedno isto.Meni ne.Raje cas namenim cemu drugemu.Ste eni pravi lenuhi,mal pozijajte po forumu In potem se cudite,da vam gre vse v maloro,ce ste pasivni in leni
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 13:27
Pa kaj se p.... vprašala je kakšno je imela izkušnjo z Bojanom ker je govorila z njim prejšnji večer.... Kaj je narobe s tem če vpraša? Pa zato je ta forum a ne?
To pa se ti da pisat?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 13:37
Ima fsle forumasica cist prav.Tut men je butasto pisat vedno iste stvari.Je namrec ze vse na netu,samo malo volje je potrebno.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 13:57
Dajte malo mira Bojanu, da se malo spočije in preživi nekaj dni dopusta s težko prisluženim dnarjem od šloganja.Au
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 14:42
http://www.vedezevanjemaruska.com
Prosim za iskusnje z marusko?

Danes sem jo kontaktirala in se mk je zdela prepricljiva
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 15:04
Originalno objavil(-a)

http://www.vedezevanjemaruska.com
Prosim za iskusnje z marusko?

Danes sem jo kontaktirala in se mk je zdela prepricljiva

Jaz sem jo klicala samo enkrat,pred novim letom.Je imela prav,videla vse detajle,situacijo opisala v nulo,tudi razpletlo se je tako,kot je napovedala.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 15:56
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a)

Kdaj ste nazadnje dobile bojana? Klicem ga ze 1 teden par x na dan in vedno nedosegljiva

Meni se je javil vceraj proti veceru.
in kaksne so vase izkusnje z bojanom..

Meni je vredu, trenutno situacijo videl, za naprej bomo vidli.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 17:15
Super mi je videla Barbara smarje lani. Nisem ji hotela verjeti. Sedaj sem vesela za njo. Ena dobra je se ki mi je videla vse skoraj kar se dogaja a se je ne fobi ze pad let vec. Maruska pa Cvetka dokaj ok.

Selena, Dubravka, Ita mimo... Mira T. Dokaj ok pa delni tudi Jelka zalec. Moje izkusnje.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 12:00
Gleda jelka tudi iz kave ali le iz kart?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 12:01
Koga priporocate za branje iz kave?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 12:42
Originalno objavil(-a)

Gleda jelka tudi iz kave ali le iz kart?

Samo iz kart.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 12:50
Originalno objavil(-a)

Koga priporocate za branje iz kave?

A sploh obstaja se kaksna za kavo?Maricka vec ne dela,vse druge pa so mi bile totalen polom,tako Zinka kot Marija Siska.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide