![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A ti se salis????????? Komu pa se da stokrat pisat vedno isto.Meni ne.Raje cas namenim cemu drugemu.Ste eni pravi lenuhi,mal pozijajte po forumu In potem se cudite,da vam gre vse v maloro,ce ste pasivni in leni |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pa kaj se p.... vprašala je kakšno je imela izkušnjo z Bojanom ker je govorila z njim prejšnji večer.... Kaj je narobe s tem če vpraša? Pa zato je ta forum a ne?
To pa se ti da pisat? |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ima fsle forumasica cist prav.Tut men je butasto pisat vedno iste stvari.Je namrec ze vse na netu,samo malo volje je potrebno.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Dajte malo mira Bojanu, da se malo spočije in preživi nekaj dni dopusta s težko prisluženim dnarjem od šloganja.
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
http://www.vedezevanjemaruska.com
Prosim za iskusnje z marusko? Danes sem jo kontaktirala in se mk je zdela prepricljiva |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jaz sem jo klicala samo enkrat,pred novim letom.Je imela prav,videla vse detajle,situacijo opisala v nulo,tudi razpletlo se je tako,kot je napovedala. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Meni je vredu, trenutno situacijo videl, za naprej bomo vidli. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Super mi je videla Barbara smarje lani. Nisem ji hotela verjeti. Sedaj sem vesela za njo. Ena dobra je se ki mi je videla vse skoraj kar se dogaja a se je ne fobi ze pad let vec. Maruska pa Cvetka dokaj ok.
Selena, Dubravka, Ita mimo... Mira T. Dokaj ok pa delni tudi Jelka zalec. Moje izkusnje. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Gleda jelka tudi iz kave ali le iz kart?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Koga priporocate za branje iz kave?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Samo iz kart. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A sploh obstaja se kaksna za kavo?Maricka vec ne dela,vse druge pa so mi bile totalen polom,tako Zinka kot Marija Siska. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |