Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 21:53
Bi rekla ,da prej huda stiska,obup in naivnost.Crna magija ni kr tko.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:05
Sam sem bil pri Hodzi iz Medvod in mi je pomagal... Ob sebi ima koran in svinec uporablja za izdelavo zascite, vse molitve so v arabscini. Tega iz novega mesta pa bi se moralo strpat v zapor, to je zame monstrum!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:19
A ni iz korana brati greh?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:20
Ne pove ti cesar vidi.. Vendar te usmeri.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:20
Originalno objavil(-a) Gost

Sam sem bil pri Hodzi iz Medvod in mi je pomagal... Ob sebi ima koran in svinec uporablja za izdelavo zascite, vse molitve so v arabscini. Tega iz novega mesta pa bi se moralo strpat v zapor, to je zame monstrum!

Ta iz Medvod dejansko ni hodza.Je pa tko:nikogar ne zagovarjam,dalec od tega.Saj vem,vsi imamo neke tezave,al sluzba,zdravje,al ta ljubezen,da nas vedno srcek boli.
Ampak ne razumem zensk,da se spuscajo v spolne odnose z nekim.Kr tko,ko ga vidi prvic.Toliko pa sebe poznam,da to ne bi naredila.Tut ce je dec totalen manipulator in pokvarjenec,se mora punca postavt zase.Valda da bo poskusil,ampak punce bi morale bit vsaj tolk prisebne,da ne pali na manipulacije in sladke besede.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:32
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Ta iz Medvod dejansko ni hodza.Je pa tko:nikogar ne zagovarjam,dalec od tega.Saj vem,vsi imamo neke tezave,al sluzba,zdravje,al ta ljubezen,da nas vedno srcek boli.
Ampak ne razumem zensk,da se spuscajo v spolne odnose z nekim.Kr tko,ko ga vidi prvic.Toliko pa sebe poznam,da to ne bi naredila.Tut ce je dec totalen manipulator in pokvarjenec,se mora punca postavt zase.Valda da bo poskusil,ampak punce bi morale bit vsaj tolk prisebne,da ne pali na manipulacije in sladke besede.

Gospod je hodza... je bil tudi clanek o njemu, koncal je solo v Sarajevu in nato Istanbulu. Zdi se mi veliko bolj kredibilen kot te avse, k majo tocno dolocen cenik. Sploh ne omeni denarja, kar das iz srca.. Poznam gospo k hodi h njemu in ze kava ga razveseli.

Glede gospoda v novem mestu... Zdi se mi zalostno da nas zakon dopusca takim ljudem se delo!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 22:46
Ne verjet vse kar preberes.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2018 ob 23:27
Gost... bila pri obeh hođah najprej v mi je samo svinc vlival in nič ni bral  iz kurana efekta ni bilo nobenega ...

Potem sem šla v Novo mesto k Mujkiću tako  se imenuje ...ta mi je pa naredil tako štalo da sem se vsake 3 mesece vračala nazaj k njemu čist me je zacopral in po preteku 3 mesecev so se problemi vrnili kot bumerang  v še hujši obliki in to je trajalo 9 mesecev na koncu me je rešil tega pekla exorcist v Ljubljaniin .

Če je hođa pravi že z enim obiskom pri njem pomaga pri vseh zadevah
Zato pa zgoraj Gost verjamem da je ta ženska ena izmed nas da hodi k njemu.

zato svetujem vsem izogibajte se Mujkića v Novem mestu če imate kaj radi sami sebe....
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 24/Avgust/2018 ob 07:59
Ko berem komentarje kam zahajate, glava peče!   Pa kaj so določene Slovenke/ci res popolnoma poneumljeni ljudje! Koran vas bo rešil??? Hudo, hudo narobe. Malce več zaupanja v sebe, imejte se radi in se spoštujte. S takimi obiski bo vaše življenje postalo pekel!!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Avgust/2018 ob 09:00
A je kaj novega z to astro Deo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Avgust/2018 ob 09:32
Originalno objavil(-a) gost

Ko berem komentarje kam zahajate, glava peče!   Pa kaj so določene Slovenke/ci res popolnoma poneumljeni ljudje! Koran vas bo rešil??? Hudo, hudo narobe. Malce več zaupanja v sebe, imejte se radi in se spoštujte. S takimi obiski bo vaše življenje postalo pekel!!

Se popolnoma strinjam s tabo.Si res dobro napisala.Ob branju zgornjega posta nisem mogla verjeti,kako so nekateri neumni in naivni,prepustijo se toku in mislijo o cirulah carulah hodze.Kje imate zdravo pamet in samozavest.Eni ste neverjetni,res.po moje bi vas hodza se preprical,da je zemlja ravna.Pasivnost mozganov in lastna neumnost vam kroji zivljenje,izgubili ste obcutek za presojo in zdravo pamet.Neuspehe,slabo voljo in posledicno vudno in slabo pocutje pa oripisujete hodzi.Bravo.To je resna zadeva,punce,ne se salit no.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Avgust/2018 ob 11:39
Cirulah carulah hodze, cirulah carulah šlogarce: isto sranje drugo pakovanjeNeodobravanje
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide