![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Se sploh ne cudim,glede na butasti post zgoraj.Kolk mora bit clovek zabit,da napise tako bedarijo
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ha,ha se ve, če mački stopiš na rep.....
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni je videla zelo podrobno trenutno situacijo, sem bila kar sokirana. |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je to astro ali tarot Dea.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Astro |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt za astro Deo?A je to to,ko je na tv?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A je kdo sploh šel k Barbari v Šmarje osebno? meni je videla prav ona pa še ena par.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eno vprasanje imam ne me napadat. A je res barbara tak dobra ali obstaja moznost da si sama tukaj komentarje pise?
Meni je iskreno povedano ze marsikaj narobe napovedala |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sama dvomim da si pise komentarje. Ze ko jo klices sploh casa nima pa ji ponuja clovek denar. Ze eno leto se dogovarjava za srecanje pa zgleda ni interesa. Prosit pa ne mislim da me nekdo sprejme no... tako da nevem..meni je prav videla pa sem bila fejst jezna takrat in sem si rekla da se itak moti. Ampak se ni... je vidla v nulo.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
To ve samo ona,brezveze pisat neke domneve,ker tudi ce pise,ne mores dokazat,ce pa ne pise,pa ne mores cloveka kar tako obtoziti v prazno.Ne vem,koliko imas kilometrine,ampak lahko bi vedela,da vsak vsakemu ne sede.In primerjat napovedi je brezveze.Lahko samo napisemo svoje izkusnje.Sama sicer nisem nikoli bila pri njej,sem bila pri mnogih drugih in klicala veliko teh zensk,ampak ne bom nikoli rekla take bedarije,da pise poste.Dam primer:Misa Litija je imela ogromno pohval,ko sem sla k njej oziroma od nje,pa totalno razocaranje,mi je flancala in nabijala v prazno.Ampak ne bom nikoli rekla da je sama pisala pohvale,ker obstajajo ljudje,ki do bili zadovoljni z njo.Poskusi si nabrat vec izkusenj in bos potem mogoce dobila boljsi obcutek,katera ti sede,da vec ne bos pisala takih butastih. |
|
![]() ![]() |
|
ddd
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Skrito razmerje z moškim in standard vprašanje : Ali bova kdaj uradno skupaj? NAPOVEDI: -MIRA T. ne bova nikoli uradno par -Maruška 50% 50% , da bo z mano. -Selena: Nikoli ne bova skupaj ( je pa mi vedeževala zastojn preku gsm-a, saj sem jo klicala 100 krat, pa ni imela časa na 090 liniji.) -Jožefa : bova nekoč skupaj -Uroš Vid: Bova skupaj čez čas - Še dve iz skupine FB ALI MI KDO POGLEDA V KARTE: pozitivno. - VIDENJE META -Jasnovidka TINA (brez da bi ji kaj povedala mi je opisala situacijo in rekla, da bova skupaj do konec tega leta.) Par let nazaj sem bila zaljubljena v enega moškega in je bila na tem forumu omenjena Astro TIna..Takrat sem jo klicala in spraševala za tistega moškega( takrat mi je dala negativne odgovore in mi govorila o enem moškem, vendar si nisem dobro zapomnila, saj sem želela pozitivne odgovore o tistem prvem. Sedaj se mi zdi , da je opisovala tega za katerega sem zgoraj napisala. Ali se katera spomni ASTRO TINE OMENJENE NA TEM FOROMU LETA NAZAJ. ?? |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni je Uros tudi dal ful pozitivno napoved za ljubezen,ampak je kiksnil tako,da bolj ne bi mogel.Je ze v osnovi vse v razsulu,pa v preteklosti toliko blokad,da ni teorije,da bi bilo res,ker niti sama vec ne grem v to.Pa se neko drugo stvar je zgresil.Vem,boste rekli,vse je mogoce,ampak neke stvari pac sama najboljse vem.
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |