Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 25/Avgust/2018 ob 20:54
Vem da je ta elena senicar nenormalno draga.. je vredna? Ima kdo izkusnje?
IP IP shranjen Prijavi objavo
dd
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom dd Odgovorbullet Objavljeno: 25/Avgust/2018 ob 21:16
Baje je dobra. od brata žena se z njo druži ker je v teh bioenergetskih vodah. Jaz imam zaupanje v astrologijo , zato bi rada sprobala astrologijo. Nekoč je bila tu gor astro tina..
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 25/Avgust/2018 ob 21:53
A je astro tina ta ista preko vedeževanja meta? K meni je zadela v nulo situacijo... Sicer malo z zamikom, samo je bilo ali 1 teden oz. 1 mesec.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 25/Avgust/2018 ob 21:53
Javljam, Uroš vid zadel... Kljub temu da sem bila skeptična...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 25/Avgust/2018 ob 21:55
Originalno objavil(-a)

Ne nori,ne hodi k njej.Nateg.Prevarantka.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 12:40
Astro tina je bila astrologinja iz lj. Placal si 60 e. In si lahko govoril po gsmu z njo. 1 uro nekje. Forum je zbrisal prejsnje strani in nimam kontakta
Anahi
Reden član
Reden član

Član od: 11/Januar/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 48
Odgovori skupaj z navedkom Anahi Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 13:59
Ce ne astro tina ona blondna iz lj. Verjemite da skoda vsakega centa za njo ker to je bla za mene najbolj pokvarjena zenska kar sem jih spoznala. Je pa si tudi zelo dosti reklame sama delala in pisala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 16:20
Joj sam od Elene Seničar bejžite stran prevarantka da ji na SLO vedeževalski sceni ni para škoda vsakega centa...
dd
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom dd Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 20:34
ali veste za kaksno res dobro astologinjo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 23:04

Dobra je astro Tna

astrolog.tina@gmail.com
dd
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom dd Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2018 ob 23:17
to je ta astro tina???
Samo Stran
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Samo Stran Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 00:00
Originalno objavil(-a)

So ti že druge rekle, pa naj ponovim: STRAN OD TE ELENE!!!

Imam izkušnjo, takrat je zaračunavala še 49€. Nakladanje, nakladanje, nakladanje! Fejkala neko jasnovidnost čisto na začetku srečanja (mi je ugibala starost, tako da je na list napisala več številk, in ker se je ena številka ujemala z mojo starostjo, je bil to kronski dokaz, da ona "vidi"). Potem je pa plozala in plozala in ker se je že malo utrudila, tudi jasnovidnosti ni več mogla zbrano fejkat, tako da me je že skoraj prosila, naj malo več povem, kaj hočem vedet! Vsebinsko seveda vse zgrešeno. To se je zgodilo leta 2015, popolnoma nič, kar je "videla", ni imelo nobene veljave. Skratka, babnica je fejkala neko jasnovidko, je pa bila v resnici le del nekih mutnih poslov.

Danes se niti ne oglašuje več kot jasnovidka, ampak kot neka intuitivna svetovalka ali kaj. Res, niti pomislite ne, da bi šli k njej. Je velik nateg in kot rečeno, to počne kot del mreže nekih mutnih poslov, kjer se obračajo veliki denarji. Zelo hitro ti je to jasno, ko si pri njej. Tako da: SAMO STRAN!
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide