Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 14:36
Originalno objavil(-a) Gost

Ima kdo kontakt od Barbare?

031 726 978 Barbara
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 14:52
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) dana

Mene pa zanima, če ima kdo tukaj izkušnje, da so ji zelo dobro videli selitev in zanositev? da so tudi časovno zadeli oz.videli prav

Ti pa si ena butara.A ti mislis,da so vedezevalke po podrocjih,da ima ena prek ljubezen,druga selitve,tretja finance itd....joj zenske,ne s takimi no.Poleg tega ce meni ena vidi v nulo,ni nujno,da bo tut tebi.

Kak si pa ti šele nesramna. A zdj ker jo zanima to področje, je že kar butara? bolana si ti babnica, ker ne znaš lepo in prijazno odgovoriti. Če nimaš pravega odgovora zapri kljun pa ne smeti teme!!! mislim bolana zakompleksane babe
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 14:53
Gostja res butast odg. Lepo je vprašala, če je kateri pravilno napovedal kdo selitev ali zanositev, ni spraševala KATERA JE NAJBOLJŠA ZA TO PODROČJE!! PA KAJ IMAŠ 1 RAZRED OSNOVNE ŠOLE GOSTJA?????? noben ni spraševal, katera je dobra na tem področju ampak samo izkušnje... bedna ej jaoooooo kašne budale so ene ženske,me mine
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 14:55

Originalno objavil(-a) Gost

Ima kdo kontakt od Barbare?

031 726 978 Barbara

Pa se javlja? jaz jo neuspešno kličem že kar nekaj časa. Sva bili dvakrat dogovorjeni, da jo pokličem po 8. uri zjutraj ampak se potem ni javila. Očitno je zasedena full? ne upam ji pa gnjavit. Kolko ima pa ceno za osebni obisk?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 18:09
Ima kdo izkusnjo z Emiro iz Cerkelj,se je komu uresnicila napoved.
HvalaUK25
Talia
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Talia Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2018 ob 22:28
Sem že povedala svoje negativne izkušnje z Emiro iz Cerkelj. Najprej me je pustila čakat, nato je nakladala nekaj iz moje preteklosti, za prihodnost mi ni nič povedala, ker je prišla že naslednja stranka. Namesto 1 ure mi je naklonila pol ure za 200 Eur. Jaz koza pa sem seveda plačala.... 
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 09:13
Uroš do zdej kolegici zadel razplet... Se točno odvija kot je rekel.
Gostja 1
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja 1 Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 09:15
Talia tudi jaz imam identične izkušnje z Emiro Selimović iz Cerkelj.

Isto sra..e je tahirovička bila enkrat osebno pri njej dvakrat po telefonu vsakič spremenila napoved isto mi je spreminjal napoved Bojan Da o Seleni ne govorim napoved čist zgrešena

Škoda da Marta iz Viča več ne dela ona je dala vedno eno in isto napoved vse dokler se ta napoved ni uresničila enako pokojna Stanka.

Tudi Mojca iz Vrhnike je bila top pa je tudi prenehala delat.

Dobra je pa Barbara iz Šmarja pri Jelšah
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 10:39
Men pa zal Uros vse mim.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 11:49

Men pa zal Uros vse mim.

Je definitivno mim? Če smem vprašati seveda..
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 11:58
Ja,itak da lahko vprasas.Za custveno podrocje je videl vse narobe,tut opisal je vse mim.Sem mogoce mislika,da je pomesal osebe,pa ni v bistvu mogel pomesat z nikomer drugim,ker nisem imela koga drugega,oziroma tretjega.Tut opis je zgresil.Je dejansko slabo,da bolj ne bi moglo bit,on pa je opisal vse idilicno in pozitivno.Je pa ze konc,ja.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Avgust/2018 ob 18:12
Meni sta barbara in bojan zadela razplet, dala sta identicno napoved. Sicer sem Bojana samo za to zadevo vprasala. Pri Barbari sem pa bila osebno.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide