![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Mi ni nic jasno,kdo je zelel Marin kontakt,zdaj vidim dva mejla.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Hvala za napisan kontakt od Nade bom poskusila poklicat. lp
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Take mail cersek je bil na forumu od vsega zacetka,so jo ze stare forumadice imele cez glavo,bila je na vsaki strani kot da je zasvojena s tem vedezevanjem.Je tudi neni malo cudno,da nekdo oo tolikih ketih zivi samo za forum in vedezevanje.Obstaja tut drugo zivljenje,druzba,druzina,partner,svet,dopust,ne pa dolgoletno zdenje za lovom za vsako vedezevalko,men bi bilo to tu mac.Neka zdrava meja pa vseeno mora bit,da clovek ne postane zasvojen in obseden.Moje mnenje.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Tele cersekove se tut js spomnem,je ze bla pred leti inventar tuki in nadlezna.Je mal prevec mahnjena na to sceno,vsej za moje pojme.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
To si se pa sama malo ustela. Pravis fa nimas db ampak ti je uros vidu. On pa samo preko fb gleda. Nemakaj ne stima tle. Spet dna jezna slogarca |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Se nocem mesat,ampak Uros je tut men zgresil,odgovoril pa mi je po mejlu,ki je bil objavljen tuki,pa tut sama nimam facebooka.Kr tko v prazno obtozit nekoga,da je neka jezna vedezevalka,je pa cist butasto in nefer.Torej moramo bit vsi zadovoljni z nekom in ne smemo napisat,da nam je nekdo zgresil.Halo???Kdo pa si ti,a mislis,da bo treba tebe vprasat,kdo bo kej napisal?Ne se salit no.Kaj pa si ti?Nic,nula.Ne mores cloveka kr neki obtozit,ce nimas prav.Preden pametujes,se prepricaj. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Visek primitivnosti in nesramnosti. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Potem se pa opravicujem nisem vedela za urodev email. Oprostite se enkrat.lp
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Nula si ocitno ti. In ja pravis da ona ne sme obtozevat ljudi, ti pa jih lahko al kaj. Daj malo se prepricaj predno stresas bedarije. Obtozujes da je nekdo nula pa neves kdo je. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Mene ne zanima,kdo si ti.Zame si nula.Mi je dovolj tvoj kretenski post in primitivnost,da obtozujes v prazno.Nauci se zivljenja.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Je bil kdo pri Jelki
|
|||
![]() ![]() |
|||
Nana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Je že kdo slišal za Tanjo Kašlik ali bil pri njej? Vtisi... Hvala.
LpN |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |