Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 14:40
Saj to je to. Večina spremeni napovedi, žal.
Meni edino astro Dea, Suzana in Tašana, ko je še delala niso nikoli spremenile napovedi (četudi je vmes preteklo leto ali dve).
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 14:59
Dala sem prijavo na forum za neprimerno vsebino z nickom 'Na 100km se vidi,pa tudi na AKOS.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:10
Originalno objavil(-a) gostja

Dala sem prijavo na forum za neprimerno vsebino z nickom 'Na 100km se vidi,pa tudi na AKOS.

In ta neprimerna vsebina je?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:21

Bravo,koncno.Podpiram.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:45

Bravo,koncno.Podpiram.

Seveda, jaz tudi podpiram prijavo utajevanja davkov z neizdanimi računi "vedeževalk", kakor tudi prijavo državljank, ki na črno plačujejo storitve.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 16:48
Je bil kdo mogoce kdaj na Gorenjskem pri eni gospe,ki gleda v kroglo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2018 ob 18:20
Ve mogoce kdo za kaksno vedezevalko iz primorskega konca.Pred leti so bile omenjena Vera Janez in Eva in se neke druge,imen se vec ne spomnim.Ima kdo kak info,je bil kdo pri njiju oziroma se sploh delata?
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2018 ob 08:23

Bravo,koncno.Podpiram.
Halo??? To je nadvse primerna vsebina za tale forum. "Na 100 km se vidi" vsem pokaže ogledalo in pove da si sam kreator svojega življenja. Progleme lehko rešiš sam in je bolj učinkovito kot da ti jih rešujejo šlogarice. Pa še manj zblojen boš če jih booš rešil sam.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:01

Halo??? To je nadvse primerna vsebina za tale forum. "Na 100 km se vidi" vsem pokaže ogledalo in pove da si sam kreator svojega življenja. Progleme lehko rešiš sam in je bolj učinkovito kot da ti jih rešujejo šlogarice. Pa še manj zblojen boš če jih booš rešil sam. [/QUOTE]
Plosk
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:41
...gostja, dober povzetek napisanega! 100 km na uro je popestritev in realnost tega foruma.
Pritožbe glede neprimerne vsebine pa resnično kažejo odraz obupancev, ki živijo v nekem svojem, namišljenem svetu....duševno na samem dnu človeka vrednega življenja!
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:58
Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Originalno objavil(-a) Gostka

Men je Milka lani napovedla da imam letos nosecnost in selitev ampak nic od tega ni. In tud ne more bit tko kmalu. Mogoce je cas falila

A pa ti drugače veš, kako se pride do nosečnosti?

Al so te doma naučili, da moraš najprej Milko poklicat, če hočeš zanositi?

Ojej kok si sele ti butasta. Sej ne mores vrjet hahhaa... teb je treba zgleda narisat ane. Milka je falila pika slus!!! Tle smo da si povemo izkusnjr ane??? Torej ce jaz napisem fa mi je napovedala nosecnost in selitev pa se to ne zgodi pomeni da je falila ane. Ne mi stakimi da ce nic ne naredis nebos nosec. Abejs ga srat no???? Nisem vedla to hmmm... torej?? Vedezevalec ti bi naj videl KAJ SE BO ZGODILO NE PA KAJ BI SE LAHKO ANE... MISLIM kire mate no
Katja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katja Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2018 ob 10:04
Originalno objavil(-a) gost

...gostja, dober povzetek napisanega! 100 km na uro je popestritev in realnost tega foruma.
Pritožbe glede neprimerne vsebine pa resnično kažejo odraz obupancev, ki živijo v nekem svojem, namišljenem svetu....duševno na samem dnu človeka vrednega življenja!

sama seb pise komentarje omg. In tud ne vem kaj pol isce na forumu slogarije ce se ji zdi da se ne da napovedat zadev. Pa napada gostjo ki jr cist normalno napisala svojo izkusnjo da ji je falila. Ja vemo vsi da ce ne bomo nic naredli v smeri napovedanega da ne bo rezultatov. Ampak v tem primeru mora slogarca videt da ker ne bomo vlozli truda nebo rezultata. Simple as that. Ampak to eni butli ne dojamete. Rinete s svojo glavo naprej.

Pol lahko vsak slofa kaj vam ni jasno? Ce je od nas odvisno. Torej grem po napoved ali naredim izpit... ok mi rece seveda ga naredite. In jst se ne ucim pa ga ne opravim. Torej kaj??? Za mene je slofarca falila! Ker ce bi mela kej pojma bi rekla da sanse so ampak.da vidi da nc nebo s tega ker se nebom ucila. Ampak enim dopovedat kej ah ja zeh
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide