Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 00:11
Ojla,bila pred casom pri Seleni,sem mislila,da bolj blefira in uganjuje,ampak je imela v nulo prav.Videla tudi cse detajle,vse pi.....,vse.Tko da men je   Selena sedla.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 00:21
Madobca,dons pa smo same nocne ptice tuki.Dejte mi povedat,se spkaca it k Barbari Smarje?Bi sla vsaj probat,ena izkusnja vec.Me neke stvari zulijo,pa me ze nekaj casa vlece k njej .A jo je res tolk tezko dobit na telefon al se oglasi?Nocem bit nadlezna.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 08:08
kaj je zdej z vilmo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 09:17
Tale Borut ne vem,ce je ravno tolk dober.Je baje v KR imel prostore,bil bolj nakladac kot pa nek vedezevalec oz.kar mu pise na njegovi spletni strani.Nocem delat krivice,bilo je veliko jritik cez njega.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 10:05
Sj tele prijave ne otekajo tko hitr,je en moj prjatu na nekmu portalu napisal neko politicno sranje,a traja postopk,ni pa kul,so ga konkretno zmrcvarili.Je se dalje kokodakal in pisal,je dubu porcijo nazaj.Neko prepoved in placat dnar in sodne stroske.Gre pa vse slow motion,traja mesece.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 10:34
Meni Selena glavne stvari povsem mimo. Je nekaj malega videla a glavne zadeve ne.

Dobra je Barbara s Smarja in pa tudi Jelka v vidi v kartah kaj kdo razmislja, kaksna so custva.

Dobra je tudi Maruska. Ima zelo ugodne klice meni je 1x celo brezplacno gledala. Se mi.pa od ene Eite ki je tle pred casom gledala prwko emaila vecina stvari uresnicuje. Bila je dobra dusa ki pa se je vec ne da dobit.Sem.ji pisala nestetokrat.

Od vseh 50 ki sem.jih tekom let kontaktirala je res pescica dobrih. Ok Mira T. Je tudi enkrat mi v nulo vse videla drugic pa mimo recimo. O slabih pa raje nebi izgubljala besed.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 10:59
Klicala sem Barbaro ze x krat,pa vedno rece,naj poklicem na primer takrat in takrat,potem pa nic.Kako vam uspe pridit k njej na osebni obisk in da se sploh narocite.A ima tako guzvo al ma reden siht pa dela to postransko,al kako.Ve kdo kaj?Hvala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 11:14
Porocam,da Uros cist falil.Tko,da bolj ne bi mogel.Res je napisal obsezen odgovor,napovedal pozitivno,pa se je izslo popolnoma kontra.
Teja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Teja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 12:24
Originalno objavil(-a) gostja

Porocam,da Uros cist falil.Tko,da bolj ne bi mogel.Res je napisal obsezen odgovor,napovedal pozitivno,pa se je izslo popolnoma kontra.
MENI BOJAN OK
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 12:29
Bojan je men bil tut ok,napovedal v nulo.
Anahi
Reden član
Reden član

Član od: 11/Januar/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 48
Odgovori skupaj z navedkom Anahi Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 13:24
Ima bojan kak zakup minut?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 13:26
Ne,nima.Ima samo linijo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide