Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava


Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
s
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom s Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 17:20
Strinjam se, da bi morala Astro in Moj Tarot oditi na kakšen drug forum. Hvalezna sem za brezplacne odgovore, ki lahko drzijo..lahko da ne.. enim sede, drugim ne.. Pa vseeno je ta forum namenjen iskanju jasnovidcev,izmenjava izkusenj,.. itd.. Ne pa brezplacnemu vedezevanju. Mislim, da sta naredili dovolj in je čas za umik. Cisto iskreno !! Upam, da sta prebrali.
IP IP shranjen Prijavi objavo
za astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom za astro Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 17:21
Astro imam ljubimca. Ali kdaj izvejo za naju? moji/njegovi? da ali ne? Hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
za moj tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom za moj tarot Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 17:23
 Moj tarot imam ljubimca. Ali kdaj izvejo za naju? moji/njegovi? da ali ne? Hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 17:33
Jeznorita seveda imaš svoje mnenje.
Vendar pa so in bodo osebe, ki komunicirajo z astrologi že dale in seveda bodo še dale OSEBNO svoja mnenja glede napovedi pri njihovih problemih. Prav nič ne potrebujejo tvojih stalnih vtikovanj na tem forumu z tvojimi dodatnimi nasveti in razlagami, kot jih daješ kot nekakšna šlogarca.
In to zato jeznorita, ker to niso otroci, ampak so to polnoletne, pismene osebe in razumejo svoje probleme in le one OSEBNO bodo same presodile kaj bodo upoštevale in kako bodo ravnale glede napovedi, brez tvojih vtikovanj z nasveti.
Najdi si še kakšno bolj zanimivo dejavnost, kot da stalno čepiš na tem forumu in čakaš da se vtakneš v kakšen komentar, kjer nisi zaželena.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 17:43
Cak mal,vist odkrito,prebrala sem samo nekaj vrstic tvojega posta,dalje se mi ni dalo utrujat.Torej si ti tista,ki je se na starmu forumu vsakega,ki se ni strinjal s tabo,ozmerjala z jeznoritim.A kohoce poznas se kaksno drugo besedo?V cem je sploh poanta te zmerljivke in ce ze,oznacuje tebe,glede na to,da se utaknes v vsak post,ki ni po tvojem okusu.Dej se mal skuliraj in razsiri obzorja.Pa tut tebi ne bi skodilo,da si najdes nek siht,bos manj zlobna in zatezena.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 19:16
Seveda se strinjam jeznorita, da si na tem forumu prepoznavna po svojem stilu in predvsem po stalnem vtikanju v komentarje, ki te zgleda kar jezijo.
Že večkrat pa ti je nekaj ljudi še na starem forumu razložilo da izraz jeznorita ni nobena zmerljivka. Po slovarju slovenskega knjižnega jezika pomeni le lastnost oz.temperament osebe.  Oseba, ki je pač bolj nagnjena k temu, da se hitreje razjezi in razburi. Lastnosti, ki odražajo temperament osebe so  lahko tudi napr. flegmatik, melanholik, sangvinik ipd. Vse te lastnosti tudi jeznoritost imajo seveda tudi svoje pozitivne strani.
Mislim, da se s tem samo sama sebe obremenjuješ, ko te razburjajo nekateri komentarji na forumu, s katerimi se ne strinjaš in si verjetno ne moreš pomagati in se razburiš in začneš tej osebi, ki komentira določat kako je treba kaj razumeti in ravnati.  Saj želiš mogoče po svojem prepričanju svetovati, ampak vsaka oseba bo pač ravnala, če je odrasla po svojem prepričanju brez tvojega vtikovanja sploh če je napisano na bolj grob način. Saj tudi jaz se ne strinjam s marsikaterim komentarjem, ampak vem da lahko odloči le oseba ki želi napoved, kako ravnati na podlagi napovedi.
Že večkrat je bilo tudi nekako napisano, da naj se ne vtikujemo v komentarje, ker pač ima vsak svoje prepričanje.  Če pa ti napoved ni dobra pa komentiramo samo šlogarco ali astrologa, ki je dal napoved.
Glej jeznorita, da si dosti na forumu, kaže tudi čas deset minut, ko si že odgovorila gostji, ki je pisala na to temo. In če od teh deset minut odbiješ še čas, ki si ga porabila za čitanje nekaj komentarja in za pisanje odgovora se vidi da si takoj odgovorila.
Zato  jemlji kot dobronamerno nasvet gostje, da res  nima smisla toliko časa zapravljati za ta forum, ki te večkrat jezi in da lahko najdeš tudi druge bolj zanimive dejavnostiHm
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 19:23
Bila pri Zibi pred časom. Takrat sem imela operativni poseg. Videla je vse v nulo. Zadela celo zacetnico imena kirurga, ki me je operiral. Pozitivne izkušnje so imeli tudi znanci, ki so bili pri njej. Kakšne so tvoje izkušnje z njo?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 19:56
Glede Zibe,tudi sama sem bila pri njej,videla tut zacetnice imen,videla ful podrobnosti o locitvi.Videla je skrivne telefone bivsega moza,vse,kar je pocel,kar se je pozneje,s casom tudi potrdilo,opisala ga v nulo,tako opticno,kot karakterno.Vsega se vec niti ne spomnim,je ze pet let nazaj.Meni je bila res huda,ni sans,da bi blefirala,ker je res vedela take stvari,ki sem jih vedela samo jaz in so bile cist specificne.Je pa tako,za vsakega po moje ni,ker pove direkt in moras bit mocan karakter,da predelas in pozres vso svinjarijo,ki jo je dejansko videla.Se mi zdi,da so te tetke od spodaj boljse v teh zadevah,kot da imajo ta dar prirojen,je pa tudi tako,da se prenasa iz roda v rod in jih ucijo ze od malega,pa tut otroci gledajo zraven in se ucijo.Tko da men je bila top,zmotilo me je edino,ker je hotela vedno vec denarja.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 20:01
Pred casom he bilo govora o Milici iz Sezane,je bil kdo pri njej.Da ne bo pomote,to ni Milica iz 090
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 20:41
Koliko pa je Ziba nazadnje računala? Je pa red dobra, da ti je tolko prav vidla.
IP IP shranjen Prijavi objavo
s
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom s Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 22:02
kje je ziba? koliko racuna?
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 01/November/2018 ob 23:54
Originalno objavil(-a) za moj tarot

 Moj tarot imam ljubimca. Ali kdaj izvejo za naju? moji/njegovi? da ali ne? Hvala

Ne vem, kako si predstavljaš dogajanje v primeru, da izvedo. Mogoče tako, da bi bilo polno vika in krika? Po kartah tega ne morem reči. Lahko pa rečem, da se je pokazal vajin napor, da zvezo ohranjato skrito. A pokazalo se je tudi, da je/bo kljub temu uhajalo navzven. Nekje vajina zveza ni/ne bo vodotesna, in karte namigujejo, da sta/bosta pravzaprav vidva tista, ki ne bosta (vsaj nekaj časa) vedela, da nekdo ve. Potencialni kandidat za osebo, ki že ve/bo izvedela, je moška oseba.

Upam, da se obrne v dobro!
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide