![]() |
![]() |
|
||||||||||
Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu |
||
| | ||
| Jasnovidnost | |
| |
| << Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
| Avtor | Sporočilo | ||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 12:43 |
||
|
Kako pa gleda v kavo,a ji sliko pokazete?
|
|||
IP shranjen |
|||
|
Ana
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 12:52 |
||
Oboje... |
|||
IP shranjen |
|||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 13:08 |
||
Sliko.. Najboljše sliko skodelice in tudi podstavka. Men so iz kave vedno zadel, karte mi niso najljubše... |
|||
IP shranjen |
|||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 13:26 |
||
|
Mah,zguba casa,ce vsi govorite,da so cam zadele.To je zame bkefiranje in nakljucje,da pac orav napove.Orave vedezevalke vidijo in ne zadenejo.Kr neki.Neke kvalitetne vedezevalke ravno niso,ce zadenejo.To ni to.Je pa ze boljse,da ima dar,da dejansko vidi,ne pa kr beki ba splosno nalaga in orbija na splosno.
|
|||
IP shranjen |
|||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 14:19 |
||
Mislim da gre le za napačno izbiro besed... To je vedeževanje, ni bingo. |
|||
IP shranjen |
|||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 14:37 |
||
Sej ravno to...neko ugibanje men ne sede,se mi zdi,da so tem zenskam na fb tile kot poskusni zajcki.Neko uganjevanje in ugibanje zame ni vedezevanje.Pa ne se zdej usajat,kdo kej rece,ampak bingota se pa res ne grem. |
|||
IP shranjen |
|||
|
Samo Stran
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 22:11 |
||
V redu, saj je kul, da se ne pozabi, katera vedeževalka je zanič itd., ampak dajmo si prit na čisto: Elena Seničar v nobenem pogledu in nobenem primeru ni vredna naše pozornosti, kaj šele denarja!!! Elena Seničar ni vedeževalka tipa "enim sede, drugim ne". Elena Seničar je popolna goljufija brez najmanjše pozitivne kvalitete! Naj nihče, ki bo mogoče na novo uletel na ta forum, ne dvomi niti za sekundo! Elena Seničar je fejk in nateg! Nima popolnoma nobene kvalitete, nič! Samo pretvarjanje in mutenje v tri dni! Je brezupno neinteligentna in ne premore niti pikice "intuitivnega", "vedeževalskega", "jasnovidnega", "svetovalnega" daru! Naj bo to opozorilo vsem, ki bodo mogoče kdaj pomislili, da bi šli k njej, samo zato ker ima objave v revijah! To ni popolnoma nobena garancija, to je samo njen pogoltni marketing! Zato tudi še posebej napišem ključne besede tule, če bo kdo slučajno iskal po googlu, da bo takoj prišel do tega foruma in tega sporočila! Elena Seničar jelena seničar elena senicar intuitivna svetovalka jasnovidnost elena jasnovidka elena Elena Seničar nateg Rusinja Elena Seničar Elena Seničar Celje |
|||
IP shranjen |
|||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 22:26 |
||
BRAVO ZA TA POST!!!!
Sem ze jaz pred casom napisala,kak gnoj od cloveka je to(se res opravicujem,ampak ta stvor si drugega izraza ne zasluzi),pa se vseeno najdejo naivnezi in butli,ki sami napisejo,da je bilo veliko napisanega o njej,pa se kar silijo in rinejo in sprasujejo za to vesco. |
|||
IP shranjen |
|||
|
Gostja 1
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 23:03 |
||
|
BRAVO ZA ZGORNJI POST SE TUDI JAZ PRIDRUŽUJEM !!!
![]() ![]() ![]() Tud jaz sem bila pri tej BLEFERKI ,NATEGUNKI ELENI SENIČAR takrat je šestranke sprejemala v svoji spalnici... Ženska pojma nima zna pa dobro ljudi obirat... |
|||
IP shranjen |
|||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 06/September/2018 ob 23:44 |
||
|
|||
IP shranjen |
|||
|
Gostja 1
Gost
|
![]() Objavljeno: 07/September/2018 ob 10:05 |
||
|
Takrat ko sva bili s prijateljico pri njej je sprejemala stranke v svojem stanovanju v svoji spalnici plačala sem pa 60€
|
|||
IP shranjen |
|||
|
Ona
Gost
|
![]() Objavljeno: 07/September/2018 ob 11:51 |
||
|
Sama sem zelo zadovoljna s Saro na 090 44 11. Jo je kdo klical v zadnjem času?
|
|||
IP shranjen |
|||
| << Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
|
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |
|