Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 19:24
Originalno objavil(-a) gostja

In ni potrebno pisat posta 2x,se vidi ze po IQ-ju,da ne ves,kdaj imas pripopan spam in ga ne znas deletat.In potem taki opletajo z jezikom,mentalni revcki,ki imajo tako beden lajf,da se izzivljajo na nekih forumih.
Svetujem ti forum,kjer ti bo svetoval kak psihiater,vec kot ocitno je,da si po pomoti zasla sem .
In vsi ne varajo,ocitno sklepas po svojem zivljenju.Boljse,da si sama,ti res ne privoscim moskega.Ga nisi vredna.

Oh, kaj res, jaz sem mentalna reva?
Saj se zavedaš, da globoko v sebi sama sebe razumeš točno tako - kot mentalno revico, ki rabi psihiatra, ker za živeti življenje sprašuje vedeževalke?
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 19:51

Originalno objavil(-a) Gostja

Zakaj pa Bojan ne dela osebno?

Zakaj bi pa moral??????
Mogoce ravno zaradi takih idiotov,da ga ne bi sprasevali takih bedarij.Si pa res pravo blesavo govedo.

Zakaj pa zalis? Nisem mislila nic slabo, meni je bojan pravilno napovedal na liniji za eno zadevo. Informativno me je samo zanimalo. Hvala za lep odgovor.
tjana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom tjana Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 20:25

Imam stevilko Milice.Ne me kregat,bi jo takoj tuki napisala,a ne upam,ker ne vem,ce se ona s tem strinja.Poguglajte ime in kraj,jo najdete na netu.Upam,da vam kaj pomaga.

Se opravičujem, ampak po goglanju je ne najdem. oz. obstaja ena Milica s priimkom nekako na Š, pa ne vem če je to ta. Ali lahko daš kontakt na meil, če ja ga pošljem. hvala
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 20:33
Bojan, ema, videnje meta, selena in marusa(spremenenili napoved), ika, stefka, zvezdica, jelka, barbara.. Vsi so mi rekli da boma z fantom resla razmerje ampak nisma sma sla narazen..
Maruska je potem rekla da misli da bo ok ampak maj pocakam
Selena prvo da bo ok ampak ne dolgo
Barbara rekla da boma resla ampak tud dolgo skup neboma ostala..
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 20:50
Originalno objavil(-a) tjana

Imam stevilko Milice.Ne me kregat,bi jo takoj tuki napisala,a ne upam,ker ne vem,ce se ona s tem strinja.Poguglajte ime in kraj,jo najdete na netu.Upam,da vam kaj pomaga.

Se opravičujem, ampak po goglanju je ne najdem. oz. obstaja ena Milica s priimkom nekako na Š, pa ne vem če je to ta. Ali lahko daš kontakt na meil, če ja ga pošljem. hvala

Oj,ja,to je ta.lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 20:51
Originalno objavil(-a)

Bojan, ema, videnje meta, selena in marusa(spremenenili napoved), ika, stefka, zvezdica, jelka, barbara.. Vsi so mi rekli da boma z fantom resla razmerje ampak nisma sma sla narazen..

Katera je to Ika in Stefka?
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 21:05
Originalno objavil(-a)

Deset, 10, DESET "vedeževalk" je punca spraševala, kako bosta s fantom (in nobena zadela) ...
Daj nam zaupaj, kolikokrat si pa fanta vprašala, kako vama kaže?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 21:31
Ja malo sem pretiravala kaj ces se se najboljsim zgodi kdaj v zivljenju in sigurno nisem prva in ne zadnja. Vem da sem bla nora ampak kaj ces...
Sam ni vedel odgovora zato se mi je malo "vtrgalo". Ker vedno bil odgovor nevem nevem... Dosti x poklicemo vrdezevalce da bi se potem boljse pocutli.. zal v mojem primeru ni noben prav videl
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 21:55
Originalno objavil(-a)

Ja malo sem pretiravala kaj ces se se najboljsim zgodi kdaj v zivljenju in sigurno nisem prva in ne zadnja. Vem da sem bla nora ampak kaj ces...
Sam ni vedel odgovora zato se mi je malo "vtrgalo". Ker vedno bil odgovor nevem nevem... Dosti x poklicemo vrdezevalce da bi se potem boljse pocutli.. zal v mojem primeru ni noben prav videl

Me veseli, da imaš trezen pogled na vse skupaj.

Ja, res je, tudi najboljšim se zgodi. In to jih loči od ostalih, ki leta in leta hodijo k takimle "vedeževalkam" in panično iščejo "kero dobro". Ta forum je imel nekoč tam nekje 8000 strani, in na njih si bral eno in isto in zelo verjetno od enih in istih ljudi: "rabim eno dobro vedeževalko", "ta mi ni nič zadela, una tud ne,tista je zanič" ... In še po vseh teh letih ljudje (večinoma ženske) še vedno iščejo in iščejo "vedeževalko", ki jim bo povedala ... za božjo voljo, kaj točno??? Enostavno čudiš se, da ljudi popolnoma nič ne izuči in da resnično ne znajo pogledat na svoje življenje vsaj mičkeno z distance. Tebi je to zaenkrat uspelo in upam, da veš, kaj je naslednjič treba narediti za dober odnos: ne spraševat ljudi, ki ti poberejo denar za "Saj bo, ampak ne še", ampak vprašat sebe in tistega, ki se ga zadeva tiče!

In mimogrede, če se bo katera razburila: Zakaj mene to briga, kje zapravljamo svoj denar? Veste, vseeno mi je. Enostavno pa se neznansko zabavam, ko berem, kakšnih budalosti vse je človek zmožen in kako jih upravičuje na tisoč in en način.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 22:03
Na 100 km se vidi...ma dej baba zblojena zgrešila si forum poberi se že dokončno dol ne rabiš   pluvat vse in vsakogar ki napiše svoje izkušnje ti  očitno imaš težave s svojo samopodobo in nizkim IQ 
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 22:57
Originalno objavil(-a) gost

Na 100 km se vidi...ma dej baba zblojena zgrešila si forum poberi se že dokončno dol ne rabiš   pluvat vse in vsakogar ki napiše svoje izkušnje ti  očitno imaš težave s svojo samopodobo in nizkim IQ 

Forum je točno ta, na katerem sem.
In katere so te vaše izkušnje, po katerih se ne bi smelo pljuvati, ker so tako dragocene? A so to izkušnje tipa "una mi je videla, una mi ni nič" "meni pa una ni nič, una pa vse"? A so to te velecenjene izkušnje?

In prejle je punca navedla 10 "vedeževalk" in nobena ni videla nič. A glej ga vraga! Takoj se oglasi nova obupanka in sprašuje, kdo sta Ika in Štefka?! Blamaža "vedeževalk" na celi črti, ljudje pa še kar vidijo obljubljene dežele nekih Ik in Štefk!

Daj mi zdaj povej, kakšen IQ je torej potreben, da takole hlastaš za vsako "še nepreizkušeno vedeževalko", če pa nekdo iz izkušnje napiše, da so vsi falili mimo na celi črti!?? Kakšen IQ te žene v tako bedasto obnašanje??!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 23:22
Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Originalno objavil(-a) gost

Forum je točno ta, na katerem sem.
In katere so te vaše izkušnje, po katerih se ne bi smelo pljuvati, ker so tako dragocene? A so to izkušnje tipa "una mi je videla, una mi ni nič" "meni pa una ni nič, una pa vse"? A so to te velecenjene izkušnje?

In prejle je punca navedla 10 "vedeževalk" in nobena ni videla nič. A glej ga vraga! Takoj se oglasi nova obupanka in sprašuje, kdo sta Ika in Štefka?! Blamaža "vedeževalk" na celi črti, ljudje pa še kar vidijo obljubljene dežele nekih Ik in Štefk!

Daj mi zdaj povej, kakšen IQ je torej potreben, da takole hlastaš za vsako "še nepreizkušeno vedeževalko", če pa nekdo iz izkušnje napiše, da so vsi falili mimo na celi črti!?? Kakšen IQ te žene v tako bedasto obnašanje??!

Pa kaj tebe brigajo tuja zivljenja in h kolikim vedezevalkam kdo gre?Kaj si ti?Navaden piece of sh*t.Nula.Nic.In jaz se zabavam,ko berem tvojo zblojenost.In spokaj ze enkrat,nicvrednica.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide