Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 17/December/2018 ob 21:54 | |||
Hahaha, zdaj smo pa spet obrnili ploščo, a ne! Zdaj nas pa kar naenkrat ne brige! Kaj pa potem tebe briga, a bo Meta vrnila svoj denar ali ne? Zakaj sploh sprašuješ take neumnosti? Ti itak rajši PLAČAŠ, kot da ti zastonj fali. Po kakšni logiki te potem briga, a vrne denar ali ne? Ti ga itak RAJŠI DAŠ kot zastonj! Če RAJŠI PLAČAŠ, kot da ti zastonj fali, zakaj bi potem hotela denar nazaj? Ti kar plačuj! Lejle, Selene, Elizabete, Natege! Saj ti to RAJŠI počneš! Kaka krelja! |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/December/2018 ob 22:22 | |||
Zakaj se vtikujes v vsak post in financne zadeve drugih.Ti si psihicno motena.Ti sploh kdaj spis?Si pod zdravniskim nadzorom?Zakaj imajo moteni ljudje toliko svobode,da terorizirajo ljudi po forumih?Kaj si ti?Nic,nula.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 17/December/2018 ob 22:39 | |||
A smo še enkrat obrnili ploščo? V vsak post tukaj se vtikuješ T.I.! Izvoli pogledat v preteklost - ni brez tvojega vtikovanja, gnojenja, tuljenja, zmerjanja! Ti si res tipična MOM osebnost - mejna osebnostna motnja: dela štalo in sralo, potem pa hoče tako obrniti, da so vsi drugi za vse krivi, samo ona čista ko angelček! Finančne zadeve drugih? Ja babnica, kdo pa je začel pisati, da RAJE PLAČA, kot da ji zastonj fali? Ti in nihče drug! In zdaj te je kar naenkrat zanimalo, ali Meta vrne denar. Ti, ki imaš "desetletja izkušenj", tule sprašuješ, a vrne denar??! A ti ga je Lejla vrnila? Pa Selena? Pa Elizabeta? Pa vsi Nategi, ki si jih plačala?? Kakšno neumno vprašanje in kakšno neumno vtikanje v finančne zadeve drugih! Tudi če si hotla bit sarkastična. Zakaj te je pa samo za Meto arkastično zanimalo, a vrne denar? A za Lejlo te pa ni, 150€? Pa Seleno, 50€, pa ... da ne naštevamo tvojih "več desetletij izkušenj" financiranja zgrešenih napovedi! (Ki so seveda boljše od zastonj zgrešenih, a ne?) Ampak kot prava MOM osebnost seveda zdaj ti obtožuješ druge, da se vtikajo v druge. Mhm, to bo, ja. Krelja. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/December/2018 ob 22:53 | |||
Uuuuuu BRAVO ZA TALE POST! Kratko in jedrnato si vse povedala. In duhovito. Auč! :) Vse nas, ki karkoli napišemo, terorizira. Bognedaj, da za astro alias tarot napišeš da je falila, prec u luft! S tem jima ravno ne dela usluge. Oziroma se tkole branijo sam šlogarce same... |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 03:49 | |||
Hvala za povratno informacijo. Naj samo dodam, da karta, ki se je odprla, lahko med drugim tudi sugerira zanositev, a ta konkretna interpretacija zate torej ni aktualna. Smisel karte vseeno ostane: kaže na utrjevanje vajinega odnosa, to utrjevanje pa se zgodi na podlagi neke nove ideje, odločitve, načrta ali informacije, ki vstopi med vaju oz. jo 'spočneta'. In prav ta ideja, načrt povzroči ali rahel zastoj, zakrčenost, pomisleke, ali pa bo zahtevala, metaforično rečeno, določeno žrtev, nekaj, čemur se bo treba odpovedati, pustiti za sabo. Dolgoročno pa se obeta, da to idejo, ta načrt usvojita, sprejmeta, delata na njem in se zdi, tudi realizirata. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 03:51 | |||
Po kartah se zdi, da vajin odnos zaenkrat še ne spelje gladko, ostane napetost v pričakovanjih (kot na primer napetost med 'čas bi že bil' in 'treba še počakati'). Zdi se, da se bo on, oseba D., še upiral, zadrževal, morda bo fokusiran na drugih zadevah (in bi rad imel mir). S tem v zvezi se tudi zdi, kot da bo pred njim (vama) neka ovira, sitnost, napor, ki bo pobral energijo, in zaradi tega pomanjkanja energije (posledično tudi pomanjkanja premisleka, dobre volje, razpoloženja) bo vajin odnos morda dokončno na kocki, preizkušnji. V daljšem planu karte kažejo na nekaj, kar se obnovi, na novo začne, nove sile, nova čustva, dobre novice, toda rečem lahko le, da eno bo vajin odnos, ki še ne spelje gladko, drugo pa te dobre novice. Ali bodo te dobre novice v povezavi z vajinim odnosom ali čim drugim, se ti bo razkrilo šele 'v živo'. Upam, da se razvije v najboljšo smer. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Mia
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 07:53 | |||
Moj Tarot, kako mi bo šlo v novi službi?
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 09:09 | |||
Astrotarot pa je vrhunska manipulatorka.Tudi zgreseno napoved obrne tako,da obrne stvari v cisto drugo smer.Bravo za manipuliranje in nategovanje.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 10:26 | |||
Najlepša hvala, vem da lahko otrok pomeni tudi novi začetek, mogoče skupno pot, zato sem usmerila, nisem mislila nič slabega. Še 1x hvala! |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 11:34 | |||
Moj Tarot samo še nekaj, če vam ni odveč. Ali bo ta potrebna žrtev iz moje, ali njegove strani? |
||||
IP shranjen | ||||
Nova
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 15:23 | |||
Ja, povrne. Forum naj bi bil po moji logiki izmenjava izkušenj.... ne pa nabijanje v prazno...
|
||||
IP shranjen | ||||
iskrena napoved
Gost |
Objavljeno: 18/December/2018 ob 17:08 | |||
da ne boš razočaran, ko se ne bo tako zgodilo kakor ti je napovedala tarot. Če ne dojameš sploh,da veze sploh ni in si jo ti namišljuješ. Osebe sploh ne zanimaš VEČ. jA VČASIH SI JO, AMPAK KER TEBI TAKRAT TA OSEBA NI BILA POMEMBNA IN SI JO VEČ LET IGNORIRAL, CELO TIŠČAL DOL IN V PROBLEME, je zdaj ne zanimaš več. Vse ostalo je tvoje sanjanje. Niti v sanjah se ne bi ta oseba z ničemer žrtvovala zate. Preveč je že trpela zaradi tebe. Ti pa še kar žrtvovanje pričakuješ. No way. ne sanjaj. Sprijazni se z resnico. Zasral si. Imel si več priložnosti in možnosti popravkov v preteklosti, pa ti nobena ni bila vredna, da bi jo izkoristil. Zdaj je kar je - toooo late za vse. Nobene več ne dobiš. Lahko se povežeš z bivšo in z njo iščeš srečo zadovoljstvo in veselje in njo izsiljuješ z željenim žrtvovanjem. Tako govori moja jasnovidna intuicija. |
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |