![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nimam vec kontakta,ko sem menjala telefone,nisem kopirala podatkov.Sem ravnokar guglala,pa njene stevilke ne najdem.Bi jo sama zopet potrebovala,bi sla zopet k njej.Takrat ni imela fiksne cene,jaz sem ji dala se mi zdi 25€.Videla pa mi je vse prav,vsa cast,meni je bila vrhunska.Vec ne vem,kje naj iscem stevilko.Grrr
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja 1
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Men je edino Milica in Sara 090 videli razhod s partnerjem dečim Selene in še par drugih opevanih tu gor je zgrešilo napoved na polno...
Zato res prosim če ima katera njen kontakt naj ga posreduje bi jo spet rabila tudi jaz |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni Selena tudi ni bila omembe vredna,skoda voznje po tistih ovinkih in bregovih in 50€ nakladanja.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zakaj pa Bojan ne dela osebno?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Klicala Barbaro... Lahko recem kiks. Prvo ze odnos njen, poklicite me jutri, nato se slisimo v cetrtek... Ze to me odvrnilo. Veliko napeljevanja, ne cutim tle jasnovidnosti.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kako ste zadovoljni z Bojanom.
|
|
![]() ![]() |
|
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
jaz imam z Bjanom slabe izkušnje 3 x klicala 3x spremenil napoved...men on žal ne sede |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bom jaz malo pogledal za Miličino številko... Čakam še zadnjo napoved, vse 3 so se uresničile.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Dela Milica samo osebno,ali tudi preko maila.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja 1
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Milica dela samo osebno
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zakaj bi pa moral?????? Mogoce ravno zaradi takih idiotov,da ga ne bi sprasevali takih bedarij.Si pa res pravo blesavo govedo. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Imam stevilko Milice.Ne me kregat,bi jo takoj tuki napisala,a ne upam,ker ne vem,ce se ona s tem strinja.Poguglajte ime in kraj,jo najdete na netu.Upam,da vam kaj pomaga.
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |